Pivní svět Rotating Header Image

PENZION Stará Hospoda Doubice

Máte-li malé děti, jistě sní o tom, že si užijí pohádkové prázdniny, plné dobrodružství a skvělých zážitků. Jejich přání jim můžete snadno splnit. V „Doubickém království“, které se nachází v nedotčené přírodě na rozhraní hned tří chráněných oblastí (NP České Švýcarsko, Labské pískovce a Lužické hory), se celé vaší rodině bude jistě moc líbit. Že toto „královské“ území ještě neznáte?! Nevadí, stačí sem zavítat a užijete si báječnou dovolenou, plnou sportovního vyžití, turistických výletů, zábavy i odpočinku.

Ubytování České Švýcarsko nabízí všem hostům kompletní zázemí, včetně komfortního bydlení a vynikající kuchyně.  

Objekt s bezbariérovým přístupem

V útulném penzionu Stará Hospoda jsou opravdu vítáni všichni návštěvníci. Není vždy samozřejmostí, že provozovatelé ubytoven myslí i na vozíčkáře, ale ubytování České Švýcarsko se může pyšnit pohodlným bezbariérovým přístupem. A to není všechno – součástí celého objektu je spousta zajímavých prostor. Třeba stylová restaurace, kde se pod taktovkou šéfkuchaře báječně vaří – a v jídelníčku nechybějí ani oblíbené speciality ze zvěřiny. Skvělé posezení nabízí i venkovní terasa, myslivecký salonek nebo letní koliba s grilem a tanečním parketem.

Pro děti i dospělé hosty   

Ubytování České Švýcarsko poskytuje možnost relaxace a zábavy nejen dospělým, ale i dětem. Pro nejmenší návštěvníky byl nedávno (hned za pohádkovým, dřevěným hradem) spuštěn Starohospodský expres, neboli dětská lanovka o délce 150 m. Děti se také mohou doslova vyřádit na prostorném dětském hřišti. Patří-li vaše rodina ke sportovním nadšencům, k dispozici vám budou i tenisové kurty, nohejbalové a volejbalové hřiště.

Výlety do okolních míst    

Pobyt v penzionu Stará Hospoda Doubice si všichni hosté mohou zpříjemnit také výlety do překrásného okolí. Do zajímavých míst se můžete vypravit na kolech, pěšky či automobilem. Znaveni po výletě se můžete osvěžit koupáním v místní vodní nádrži nebo v nedaleké přehradě Kyjov. Na své si přijdou i fanoušci rybaření, které jistě zláká možnost bohatých úlovků ve zdejším rybníku (povolení lze získat na místě).

Comments are closed.