Pivní svět Rotating Header Image

NORDline GN 100 SA

Chladící stoly patří k důležité výbavě každého gastro zařízení. Pokud se v této oblasti pohybujete, pak jistě víte, že jednou z významných značek je Nordline, která se pyšní opravdu precizním provedením a spolehlivostí. Pro dnešní článek jsme si vybrali konkrétní model, kterým je gastro chladící stůl Nordline GN 100 SA (Saladeta).

Saladeta

Chladící stůl typu Saladeta je vhodným doplňkem například do jídelny, pizzerie, restaurace, kavárny, cukrárny či jiné podobné gastro provozovny. Model Nordline GN 100 SA má dvoje dveře. Vše je vyrobeno v odolném a kvalitním nerezovém provedení. Model chladícího stolu funguje v provozní teplotě o rozsahu +2 až + 8 °C. Nordline je  zárukou vysoké kvality, takže gastro vybavení této značky se stane jistě ozdobou každé gastro provozovny.

Vlastnosti chladícího stolu

Z dalších designových a funkčních vlastností to jsou zaoblené vnitřní hrany chladícího stolu, nastavitelné nožičky, digitální ukazatel teploty, elektronický regulátor, funkce automatického odtávání elektrickým topením či snadno vyměnitelné těsnění, což je důležité pro správnou údržbu. V modelu Nordline GN 100 SA je použito chladivo typu R 134a.

Gastro chladící stůl NORDline GN 100 SA

Máte zájem o tento typ chladícího stolu? Pak se podívejte na nabídku eshopu Eldos-shop.cz, kde je chladící stůl skladem (platné k 16.6.2015). Jako bonus je nabízena doprava zdarma.

Comments are closed.