Pivní svět Rotating Header Image

PF 2016

Rok 2015 již odpočítává své poslední dny, a tak je na místě se nejen ohlédnout a zhodnotit, jak byl pro každého z nás úspěšný, čeho jsme dosáhli, nebo kde máme naopak své rezervy atp., ale také si stanovit cíle pro nadcházející rok 2016. Ano, cíle jsou jedna věc, ale vše záleží na tom jediném a to na zdraví. To je základem všeho, takže ať už to je jakkoliv stereotypní, přejeme vám do nového roku zejména pevné zdraví!

pf2016-eldos

Poděkování vám všem!

Zároveň chceme poděkovat všem zákazníkům, kteří využili tu možnost, nakoupit buď v našem internetovém obchodě www.eldos-shop.cz, nebo přímo v naší prodejně v Ostroměři. Ceníme si vaší důvěry a doufáme, že nám zachováte přízeň i v novém roce, kdy vám i nadále budeme nabízet kvalitní produkty z oblasti gastro vybavení, bílé techniky, výčepního zařízení, klimatizací… včetně servisu a poradenství, na kterém si zakládáme.

Doufáme, že jste si užili klidné a pohodové vánoční svátky. Silvestr je tu již za tři dny. Prožijte jej pokud možno s těmi nejbližšími, nepřehánějte to s petardami, alkoholem…zkrátka všeho s mírou, abyste hned následující den mohli vkročit do nového roku v tom nejlepším rozpoložení. Přecijen se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok!

A kdyby se vám náhodou stala nehoda a během oslav se vám rozbilo třeba pivní chlazení, chladnička, vysavač… tak nezoufejte, vyberte si v naší nabídce a my vám dodáme nový.

Hodně zdraví, lásky, klidu a úspěchů v soukromém i pracovním životě přeje tým Eldos-shop.cz.

Comments are closed.