Pivní svět Rotating Header Image

Lindr PYGMY 30/K

Dnes si představíme další výčepní zařízení od firmy Lindr. Jedná se o profesionální model pivního chlazení Pygmy 30/K. Špičkové provedení, top produkt, který oceníte zejména v komečním využití. Nicméně to neznamená, že byste si jej nemohli pořídit i pro domácí potřeby, vše je na vás, jaké máte požadavky na výčepní zařízení. Pygmy 30/K je opravdový TOP produkt.

Skvělý chladící výkon

Podstatnou informací je pro každého uživatele chladící výkon. Pojďme se tedy podívat na to, co nabízí model Lindr Pygmy 30/K. Jak jsme již od tohoto výrobce zvyklí, vždy se uvádí dva výkony – průběžný a maximální. Pokud se tedy podíváme nejprve na průběžný výkon, pak můžete počítat s hodnotou 25-30 litrů za hodinu. Model Pygmy 30/K je pak schopen dosáhnout maximální výkonu až 35 litrů za hodinu. V přepočtu na piva to znamená, že budete mít v rukou nástroj, který pro vás zajistí 50 až 70 kvalitně vychlazených piv během jedné hodiny).

Lindr PYGMY 30/K

Tichý kompresor

Jistě jste si všimli, že u názvu produktu je u číselného označení i písmeno K. To znamená, že se jedná o model s vestavěným vzduchovým kompresorem. Toto profesionální výčepní zařízení řady Lindr Pygmy disponuje ojedinělým systémem tichého kvalitního kompresoru, jak již bylo uvedeno, tak je vestavěn přímo do zařízení. Kompresor obsahuje tlumič, molekulový filtr nasávaného vzduchu a především regulátor pracovního tlaku včetně manometru. Díky regulátoru tlaku budete mít možnosti si nastavit a přesně seřídit potřebný tlak vzduchu a to v rozmezí 1-3 bary.

Obsah balení

Máte zájem o toto výčepní zařízení. Pak jej můžete objednávat například v internetovém obchodě Eldos-shop.cz. Výhodou je i to, že neplatíte žádné poplatky za dopravu (ani žádné skryté za doběrečné atp., což některé eshopy rády dělají…). Když provedete objednávku, bude vám dodáno následující:

  • Chlazení na pivo Lindr PYGMY 30 K Profi
  • Výčepní kohout
  • Odkapní miska
  • Klíč na kohouty

Comments are closed.